Gratis download ‘Tango op de werkvloer’ + YouTube-filmpje + Databank I-deals

 

Het boek Tango op de werkvloer. Een nieuwe kijk op arbeidsrelaties, geschreven door Aukje Nauta, kunt u gratis downloaden

Tango op de werkvloer gaat over hoe je vastgelopen cao-onderhandelingen vlottrekt, ruzies op de werkvloer oplost, en omgaat met almaar flexibeler arbeidsrelaties. Het boek laat zien dat rondom inzetbaarheid van werknemers doorbraken nodig zijn. Nauta bespreekt theorie, onderzoek en praktijkvoorbeelden om aan te tonen dat arbeidsrelaties veranderen, dat arbeidsconflicten constructief te hanteren zijn en dat inzetbaarheid tot stand komt in een goed gesprek waarin mensen afspraken op maat maken. Tango op de werkvloer is een must-read voor HR-professionals, cao-onderhandelaars, OR-leden en ieder ander die bezig is met de vraag hoe arbeidsrelaties volwaardiger kunnen worden in deze snel veranderende wereld.

Tango op de werkvloer maakt deel uit van de NSvP-reeks en is uitgegeven bij Van Gorcum. Meer behoefte aan het gedrukte boek? Dit kunt u hier bestellen.

Factor Vijf wil weten in hoeverre nieuwe arbeidsrelaties al werkelijkheid zijn. Bouw daarom mee aan onze Databank I-deals via deze link.

Kijk ook naar dit interview met Aukje Nauta over Tango op de werkvloer.

Een gedachte over “Gratis download ‘Tango op de werkvloer’ + YouTube-filmpje + Databank I-deals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>