Interview met Aukje Nauta over Tango op de werkvloer, en gratis download

Het boek Tango op de werkvloer. Een nieuwe kijk op arbeidsrelaties, geschreven door Aukje Nauta, kun je nu hier gratis downloaden!

Voor het downloaden eerst meer weten? Kijk hier een interview met Aukje Nauta over het boek.

Tango op de werkvloer maakt deel uit van de NSvP-boekenreeks en is uitgegeven bij Van Gorcum.

Tango op de werkvloer gaat over hoe je vastgelopen cao-onderhandelingen vlottrekt, ruzies op de werkvloer oplost, en omgaat met almaar flexibeler arbeidsrelaties. Het boek laat zien dat rondom inzetbaarheid van werknemers doorbraken nodig zijn. Nauta bespreekt theorie, onderzoek en praktijkvoorbeelden om aan te tonen dat arbeidsrelaties veranderen, dat arbeidsconflicten constructief te hanteren zijn en dat inzetbaarheid tot stand komt in een goed gesprek waarin mensen afspraken op maat maken. Tango op de werkvloer is een must-read voor HR-professionals, cao-onderhandelaars, OR-leden en ieder ander die bezig is met de vraag hoe arbeidsrelaties volwaardiger kunnen worden in deze snel veranderende wereld.

Meer behoefte aan het gedrukte boek? Dit kun je hier bestellen.

 

Een gedachte over “Interview met Aukje Nauta over Tango op de werkvloer, en gratis download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>